HVA ER AYURVEDISK YOGAMASSASJE?

DESEMBERTILBUD: 10% RABATT PÅ ALLE GAVEKORT!

Yin Yoga Room tilbyr ayurvedisk yogamassasje, en effektiv og unik form for kroppsbehandling: I korte trekk kan den beskrives som en kombinasjon av massasje og assisterte, yogabaserte tøyninger.

Hensikten med massasjen er å åpne og balansere kroppen, samt bidra til at dype spenninger slipper tak. Kroppen behandles alltid i sin helhet. Massøren benytter såvel hender, føtter og sin egen kroppstyngde for å tøye på stive og støle områder i kroppen.

Tøyningene er en sentral del av teknikken. Ved assistert tøyning kan en kan gå dypere inn i strukturene i kroppen enn ellers. Pusten er en like sentral faktor. Ved at klienten koordinerer pusten med tøyningene, har spenningene en tendens til å slippe vesentlig større tak.

Yogamassasje kan motvirke mange ulike helseplager, deriblant rygg- og nakkeproblematikk, men også problemer fra skuldre, hofter, knær og ankelledd.

Massasjeteknikken bedrer også sirkulasjonen i kroppen, og bidrar til smidigere ledd og muskulatur. For ikke å forglemme at den gir både kropp og sinn en større ro og mer overskudd. 

Alt i alt bidrar ayurvedisk yogamassasje til at kropp og sinn gjenvinner sin naturlige balanse.

Ayurvedisk yogamassasje er utviklet av Kusum Modak fra India. Hun er tidligere elev av yogamester B:K.S. Iyengar, og har basert yogamassasjens tøyninger ut fra Iyengars yogiske prinsipper og system.

Ble du fristet til å prøve yogamassasje? Ta kontakt med oss på mail eller på tlf.nr. 48 88 55 47, så finner vi en time til deg!