top of page

Timeplan & priser

NÅ ENDRER VI KONSEPTET VÅRT!

Kjære alle Yin Yoga Room-følgere!

 

Du lurer kanskje på hva som skjer hos oss til høsten? Blir det kurs? Blir det workshops? Blir det yogamassasje?

Vel, det skjer endel større endringer her på studioet fra høsten av.

Etter nøye overveielse, har vi nemlig besluttet å legge ned studioet vårt i Ås. 

Dermed blir det ingen flere yogakurs, workshops eller yogamassasje i vår regi i Brekkeveien 3.

 

Vi er svært lei oss for dette. Men vi ser ingen annen utvei – det har tatt på med pandemier, økt arbeidsmengde som følge av pandemien og gjentatte koronabølger, hårreisende høye strømpriser og det som er. Dessverre ser det ikke ut til at tidene lysner helt ennå fremover. Det blir dessverre umulig for oss å drive lønnsomt under slike forhold, og det er vi veldig lei oss for. 

 

Men fortvil ikke: Yin Yoga Room vil leve videre – heretter i ny tapning. Vi smir om hele konseptet og fortsetter videre, på følgende vis: 

 

- Via online-yoga-plattformen vår, www.yinyogaroomonline.no, hvor vi kommer til å fylle på med stadig nye og inspirerende, ferdiginnspilte timer med «dine» faste yogainstruktører. Og hvem vet - kanskje et og annet intervju med spennende forfattere og andre interessante stemmer som har markert seg innenfor livsstilsrelatert tematikk? 

PS! Har du lyst til å teste online-yogaen vår, får du nå gratis tilgang de første 30 dagene ved å bruke kampanjekoden YOGA22 (NB! Gjelder kun frem til 31.08.!)

 

- Med enkeltstående events, workshops og retreats som vi kommer til å holde på utvalgte steder sentralt på Østlandet (deriblant Ås), slik at du får muligheten til å møte oss igjen etter hvert. Vi garanterer deg den samme gamle Bali-stemningen, med digg musikk, levende lys osv., det som kjennetegner vårt konsept og våre lokaler. 

 

Vi håper å kunne se deg på et av disse arrangementene når de settes opp. 

 

Da vi startet Yin Yoga Room, var tanken å skape et yoga- og treningsstudio med atmosfære og personlighet. Et sted der det var rom for å senke skuldrene. Et fristed fra hverdagens kjas og mas - en trygg og rolig havn, på sett og vis. Vi satte oss som mål å skape en trygg, vennlig og ikke minst personlig ramme rundt din yogapraksis og trening. Det føler vi at vi lyktes ganske godt med, og en avgjørende faktor i så måte, har vært at det alltid har vært så sabla hyggelig å møte dere alle! Er det mulig å ha det så koselig på jobb? Alltid et smil på lur, eller en hyggelig passiar. Dette kommer vi til å savne. 

 

Vi håper at du har hatt glede av å komme til oss, om det så var på yogatimer, workshops eller yogamassasjebehandling. For oss var det viktig at du skulle føle at du ble sett når du kom til oss. At du fikk noe mer enn en ren treningstime - at du fikk trening med mening, rett og slett. Vi håper du fikk det.

 

 

Vi kommer til å savne dere alle – savne å møte dere alle og lose dere gjennom yogatimene i studioet i Brekkeveien 3. Det har vært et rent eventyr å skape disse pusterommene sammen med dere.

Tenk så mye som kan sparkes i gang, bare ved hjelp av at vi sammen strekker og tøyer litt på kroppen! Er det ikke magisk hvor lite som egentlig skal til før vi kjenner at «noe» skjer i oss, at ting begynner å rulle og gå i en mer riktig retning?

Mye handler om at vi gjør noe sammen – praktiserer yoga sammen i salen, selv om vi ofte er i vår egen lille boble underveis. 

Sammen har vi skapt en helt egen stemning under timene, i kraft av den vi er – summen av oss alle. 

 

Takk til alle dere som var med på å skape Yin Yoga Room til det det var – både kursdeltakere og yogalærere, workshop-holdere og yogamassasje-kunder!

 

 

Men som sagt: Det vil settes opp enkeltstående events med tid og stunder, så følg oss gjerne videre med på ferden, ved å følge oss her på siden, på FB og Insta (@yinyogaroom.no). Og ikke minst: meld deg på nyhetsbrevet vårt, så holder du deg oppdatert videre.

bottom of page