WORKSHOPS PÅ YIN YOGA ROOM - Høsten 2019:

LØRDAG 16.11 KL. 13.00-15.30: "STERK & SMIDIG MED JIVAMUKTI"

Bli med på en morsom, sprudlende og annerledes yoga-opplevelse - prøv Jivamukti yoga med Karina!

I denne workshopen kommer vi til å fokusere på sammenhengen mellom en yogapraksis og vårt daglige liv utenfor yoga-matten. Hvordan kan vi gjøre praksisen mer relevant og oppløftende for det livet vi lever?

HVA ER JIVAMUKTI YOGA?
Jivamukti Yoga er en vinyasabasert yogametode som praktiseres til energigivende musikk. Klassene er spirituelle, oppløftende og fysisk utfordrende. Det legges vekt på den fysiske praksisen (asanaer) som utføres i en sammenhengende flyt med en leken tilnærming. Samtidig er elementer av chanting, yogafilosofi og et gitt tema («focus of the month») viktige deler av undervisningen. Dette for å føre oss inn til selve essensen av yogapraksisen. Jivamukti yoga oppsto på 80-tallet i New York. Grunnleggerne er Sharon Gannon og David Life, studenter av Sri K. Pattabhi Jois, Swami Nirmalananda og Shri Brahmananda Sarasvat.
En typisk Jivamukti Yoga klasse er basert på de fem prinsippene for Jivamukti: Shastra (skrift), Bhakti (hengivenhet), Ahimsa (godhet), Nada (musikk) og Dhyana (meditasjon). Den inkluderer klassisk yogafilosofi som er relevant for livet både på og av yogamatten, med chanting, bevissthet på pust, flytende vinyasa- sekvenser, hands on-justeringer, avspenning og meditasjon. 

OM KARINA ELINE KIBSGÅRD:
Karina Eline Kibsgård har undervist yoga siden 2008 og underviser i dag ved flere yogastudioer i Oslo. Hennes bakgrunn er i hovedsak fra dans, Asthanga yoga og Jivamukti yoga. Hun holder også jevnlig workshops. I undervisningen legger Karina vekt på det holistiske perspektivet ved yoga. Den fysiske praksisen i skjønn forening med det filosofiske og mentale perspektivet; hengivenhet, bevissthet og godhet. Klassene hennes inneholder elementer som chanting, musikk, lekende og fysisk utfordrende asana-sekvenser.

PRAKTISK INFO:
Varighet: 2,5 timer
Antall: 10 plasser.
Tidspunkt: Lørdag 16. november kl. 13:00–15:30. 
Pris: 350,- (10% rabatt for studenter, uføre og pensjonister)
Te og forfriskninger inngår i prisen!
Betaling: Beløpet vippses over til 128757 før kursstart.
Sted: Yin Yoga Room, Brekkeveien 3, 1430 Ås. 
Lokalet ligger på bakkeplan, inngang fra forsiden av bygget.

PÅMELDING:
Via sms til tlf. 48 88 55 47 eller via mail til Yin Yoga Room (klikk på "send melding"-knappen under profilbildet på denne siden) 
NB! Ev. avbestilling må skje senest 24 timer før kursstart, ellers belastes kursavgiften i sin helhet.

LØRDAG 19.10 KL. 13.00-15.30: "YOGA NÅR DET GJELDER" MED SIW ADUVILL

Samfunnsengasjert? Nysgjerrig? Og ikke minst ... yogafrelst?

Bli med på en workshop som utforsker skjæringspunktet mellom yoga og sosialt engasjement! Ønsker du å bruke din stemme, dine ressurser og din tid til å skape positiv endring i verden rundt deg?

Her vil du møte andre engasjerte mennesker og fylle opp verktøykassa med teknikker og inspirasjon.

Kursholder Siw Aduvill underviser i en veksling mellom samtale, fysiske øvelser og skriving. Ta med: yogavennlige klær og skrivesaker.

OM SIW ADUVILL:

Siw Aduvill har bakgrunn fra moderne sirkus og har en rekke ulike sertifiseringer innen yoga, meditasjon og body-work. Hun underviser på yogalærerutdannelser og holder kurs i inn- og utland.

I 2015 gav hun ut boka ”Yoga når det gjelder” som utforsker sammenhengen mellom yoga som personlig praksis, og livet utenfor yogamatta.

I 2019 kom boka "HVILE - alt vi vinner ved å la være" som ønsker å utfordre fortellingen om travelhet og rette lyskasteren på alt vi kan vinne på å roe ned .

Siden 2012 har hun vært tilknyttet organisasjonen "Off the Mat, Into the World" som søker å inspirere til en form for aktivisme som bedre ivaretar personene og sakene de kjemper for. Denne workshopen er inspirert av deres arbeid.

 

 

PRAKTISK INFO:

Varighet: 2,5 timer

Antall: 12 plasser.

Tidspunkt: Lørdag 19. oktober kl. 13:00–15:30.

Pris: 350,- (10% rabatt for studenter, uføre og pensjonister)

Te og forfriskninger inngår i prisen!

Betaling: Beløpet vippses over til 128757 før kursstart.

 

 

PÅMELDING:

Via sms til tlf. 48 88 55 47 eller via mail til Yin Yoga Room (klikk på "send melding"-knappen under profilbildet på denne siden)

NB! Ev. avbestilling må skje senest 24 timer før kursstart, ellers belastes kursavgiften i sin helhet.