WORKSHOPS PÅ YIN YOGA ROOM - Vinteren 2020:

MANDAG 03.02 KL. 18.00-20.00:

"FINN OVERSKUDD I HVERDAGEN" -

EN MINDFULNESS-WORKSHOP MED VIGGO JOHANSEN

Bli med hele Norges mindfulnessguru Viggo Johansen på en reise inn i mindfulnessuniverset! Lær deg grunnleggende meditasjonsteknikker og få mer innsikt i hva mindfulness bærer med seg av fordeler for deg - i din hverdag. I denne workshopen vil du få muligheten til å lære deg:
- konkrete øvelser for økt tilstedeværelse.
- å gi slipp på alle «stresstankene» i hodet.
- å finne ro akkurat her, akkurat nå. 

 

Vil du være med, bør du være rask med å sikre deg plass, disse workshopene er ekstremt populære. 

HVA ER MINDFULNESS?

Mindfulness er ikke noe mer mystisk enn å utvikle evnen til å legge merke til vår umiddelbare erfaring. Vi er ofte opptatt med tanker om fortid og fremtid, og i verste fall med grubling og bekymring. Mye av tankevirksomheten vår er selvfølgelig til god hjelp, men det er like vanlig at den leder oss inn i stress, frykt
og sammenligning. Mindfulness-trening innebærer å se direkte inn i vår egen levende erfaring av øyeblikket, og ved å gjøre det finner vi større klarhet, tillit og integritet. Gjennom å utvikle evnen til tilstedeværelse, lærer vi både å gjenkjenne, og å gi slipp på destruktive tanke- og atferdsmønstre, slik at vi kan ta
bedre valg på konsistent basis. Derfor sies det ofte at mindfulness er selvledelse i praksis.

PRAKTISK INFO:
Varighet: 2 timer
Antall: 25 plasser.
Tidspunkt: Mandag 3. februar kl. 18:00–20:00. 
Pris: 490,- (10% rabatt for studenter, uføre og pensjonister).

Har du VIP-pass? Da får du hele 15% rabatt på denne workshopen!
Te og forfriskninger inngår i prisen!
Betaling: Beløpet vippses over til 128757 før kursstart.
Sted: Yin Yoga Room, Brekkeveien 3, 1430 Ås. 
Lokalet ligger på bakkeplan, inngang fra forsiden av bygget. (NB! Bruker du GPS for å finne frem, må du ikke høre på hva den sier, den fører deg bare langt av lei)


PÅMELDING:
Via sms til tlf. 48 88 55 47 eller via mail til Yin Yoga Room (klikk på "send melding"-knappen under profilbildet på denne siden) 
NB! Ev. avbestilling må skje senest 24 timer før kursstart, ellers belastes kursavgiften i sin helhet.

MANDAG 02.03 KL. 18.00-20.00: "YOGAFILOSOFI" MED KARIN MÆLAND

Yoga er ikke bare en fysisk praksis - yoga er også filosofi.

I denne workshopen går forfatteren, filosofen og læreren Karin Mæland nærmere inn på hva yogafilosofi er, og hva den kan gi oss vestlige , moderne mennesker.

Er du nysgjerrig på hvilke refleksjoner du finner i yogafilosofien om mening, identitet og vår plass i verden? 

Har du lyst til å utforske nye perspektiver på virkeligheten og deg selv?

Bli med på en spennende og givende kveld hvor det er duket for litt filosofisk refleksjon! 

HVA ER YOGAFILOSOFI?

Filosofi bidrar til at vi bedre kan forstå oss selv fordi den oppfordrer oss til å beskjeftige oss med de store spørsmålene i livet - spørsmål som "hvem er jeg?" og "hva er meningen med livet?".

Gjennom selvinnsikt og evne til refleksjon former filosofien måten vi er i verden på: En endret forståelse av oss selv også endrer på de perspektivene og ideene vi har om virkeligheten.

Yogafilosofien har en litt annen tilnærming til livets store spørsmål enn filosofitradisjonene vi kjenner fra Vesten, og derfor utfordrer den også våre etablerte perspektiver. 

Mange er vi som har fått et lite innblikk i yogafilosofien gjennom å praktisere yoga. Vi merker at yoga ikke bare handler om å trene kroppen - det handler om noe mer, det trigger noe mer i oss. 

Men hva er egentlig yogafilosofi? Berik yogapraksisen din med denne spennende workshopen - lær mer om yogafilosofi og om hva den kan gi deg!

OM KARIN MÆLAND:

Karin Mæland er forfatter, lærer og filosof med bakgrunn i både indisk og vestlig filosofi. Hun har tre års studier fra India i sanskrit språk, filosofi og yoga, samt en master i filosofi fra Universitetet i Oslo. I 2019 startet hun Akademi for Indisk Filosofi med intensjonen å formidle dybdeforståelse av indisk filosofi. I 2017 ble Patanjalis Yoga Sutra utgitt i hennes norske oversettelse på Aschehoug forlag. Hun har utgitt boken Yogafilosofi for Hjertet på Arneberg forlag, og hun er del av musikalske duoen Spanda som utga albumet Spanda i 2016. Karin har undervist i filosofi i ulike sammenhenger, både som gruppelærer på bachelornivå på UiO, på yogalærerutdanninger og workshops. Hun er kjent for sin evne til å formidle filosofi gjennom ulike uttrykksformer, som fortellinger, dialog og chanting i tillegg til teoretiske tekster.

 

 

PRAKTISK INFO:

Varighet: 2 timer

Antall: 10 plasser.

Tidspunkt: Mandag 02. mars kl. 18:00–20:00.

Pris: 350,- (10% rabatt for studenter, uføre og pensjonister)

Te og forfriskninger inngår i prisen!

Betaling: Beløpet vippses over til 128757 før kursstart.

 

 

PÅMELDING:

Via sms til tlf. 48 88 55 47 eller via mail til Yin Yoga Room (klikk på "send melding"-knappen under profilbildet på denne siden)

NB! Ev. avbestilling må skje senest 24 timer før kursstart, ellers belastes kursavgiften i sin helhet.